Szalai Nyelviskola
The limits of our language are the limits of our world.
Programakkreditációs lajstromszám: PL-4966
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2363
NYSZ: 19-0075-05
Telefon: 06/30/9020640
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Beiratkozás Nyomtatás E-mail

 

A beiratkozás módja, feltételei:

Ha megtisztel bennünket azzal, hogy iskolánk hallgatója kíván lenni, kérjük együttműködését a végleges csoportlétszám és a létszámfüggő tandíj kialakításának ügyében.

A csoportlétszámot az iskola elveinek és az Ön választásának egybehangolásával alakítjuk ki. E kereteken belül a beiratkozás ideje alatt, esetleg még a tanfolyam kezdeti ideje alatt, az Ön által megjelölt vállalási kereten belül, történhet létszámváltozás. Ezért a tanfolyam létszáma, illetve a tandíj összege ez az idő alatt - hangsúlyozzuk: az Ön által vállalt kereteken belül - nőhet vagy csökkenhet. A létszám alakulása szerint kérjük Öntől a tandíj végleges összegének rendezését. A beiratkozáskor azt kérjük, hogy a kisebb tandíjat (vagyis a nagyobb létszámnak megfelelő összeget) fizesse be. Ha Ön a beiratkozáskor a kisebb létszámnak megfelelő nagyobb összeget befizette, és a létszám a megengedett kereteken belül nőtt, akkor Ön természetesen visszakapja a tandíj különbség összegét.

Befizetés módja: készpénz vagy átutalás (cégek részére).


Jelezze észrevételeit, kéréseit és jelentkezzeen FB oldalunkon (Szalai Nyelviskola Bt.), személyes FB oldalamon (Szalai Elvira), az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a 06 30 9020 640-es számon.

Módosítás dátuma: 2016. december 04. vasárnap, 11:41
 


Copyright © Szalai Nyelviskola 2011